Bedlinnen en hoofdkussens

Naast matrassen op maat biedt Camper Diem ook accessoires  voor caravan en mobilhomes en motorhomes zoals: hoeslakens op maat, matrasbeschermers op maat, anti-transpiratiehoezen, hoofdkussens...

Diverse mogelijkheden

Ons maatwerk hoeslakens en matrasbeschermers kunnen we aanbieden voor alle mogelijke bedmaten en modellen, frans bed, queensbed, eilandbed, centraal bed, hefbed, twin bedden enz...

BAMBOO-HOOFDKUSSEN

Memory-Foam hoofdkussen met natuurlijke Bamboo hoes. Met ons nieuwe Bamboo traagschuim hoofdkussen kan u slapen  met een maximum aan comfort. Het is vervaardigd uit een combinatie van natuurlijke bamboevezel en traagschuimvlokken.

De hoes van dit kussen is gemaakt uit natuurlijke Bamboovezel. Een revolutionaire stofsamenstelling die sterker is dan katoen en zachter dan zijde met een hoge duurzaamheid. Omdat het is vervaardigd uit Bamboo-vezel heeft het ook de natuurlijke eigenschappen ervan. Bamboo heft namelijk een natuurlijke warmte regulering dat het kussen koel houdt gedurende de ganse nacht.

Een blok traagschuim kan hard aanvoelen en houdt de warmte vast! Ons Bamboo-hoofdkussen is echter gevuld met traagschuimvlokken! Het is dus koel, zacht en ondersteunend tegelijkertijd en past zich moeiteloos aan je lichaamsvorm aan.
SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

Dit kwaliteitsvolle kussen is Hypo-allergeen, anti-bacterieel en ademend.

Afmetingen: 60 x 40 cm
De voordelen van ons Bamboo-kussen op en rijtje:

 • Verkoelend
 • Anti-Huisstofmijt
 • Anti-Allergisch
 • Dermatologisch getest
SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

HELPT BIJ:

 • Snurken
 • Nekpijn
 • Slapeloosheid
 • Hoofdpijn en migraine
 • Kaak en aangezichtspijnen
 • Astma

Normale winkelprijs: €79,-

Nu aan 65,-/stuk of 2 voor 99,-!

SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

HOESLAKENS OP MODEL

Standaard op voorraad en dus onmiddellijk leverbaar. Hoeslakens voor modellen Frans Bed (links en rechts), Eilandbed, Queensbed XL, garage- of Alkoofbed (extra lang).

Verkrijgbar in de kleuren wit, Ecru, Antraciet en Taupe

Prijs:85,-/st.

Ontdek het ganse assortiment op onze WEBSHOP

 

Hoeslaken op maat queensbed

Vindt u uw gading niet in onze standaardmodellen of -kleuren dan kunnen we op eenvoudige vraag elk model en kleur van onze hoeslakens op maat maken voor uw specifiek bedmodel of in uw gewenste kleur.

Onze geweven hoeslakens op maat worden vervaardigd van 100% kwaliteitskatoen met een kreukherstellende finish. Uit eigen atelier leveren wij afwijkende afmetingen, en andere speciale modellen in ieder gewenste maat.

Al onze hoeslakens voldoen aan de volgende kwaliteitseigenschappen:
 • 100% katoen
 • afgewerkt met stevige elastiek rondom
 • voorgekrompen
 • blijvende pasvorm
 • kreukherstellend
 • kleurecht bij wassen tot 60°
 • 3 jaar kwaliteitsgarantie
SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

Hoeslaken op maat frans bed<

Door z'n samenstelling van 100% gekaarde kataoen (perkaline) is dit een hoeslaken met een goed ventilerend vermogen en heeft het een soepele grip. Kreukherstellend behandeld en voorgekrompen voor een blijvende perfecte pasvorm.

Verkrijgbaar in 12 stijlvolle kleuren.
SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

Hoeslaken op maat centraal bed

Een mooie soepele kwaliteit "satiné" van 100% gekamde katoen Met weldadige satijnzachte grip voelt het zacht en fris aan. Kreukherstellend en voorgekrompen voor een mooie blijvende pasvorm. Een absoluut royaal hoeslaken met een frisse touch.

Verkrijgbaar in 9 rijkelijke kleuren. Ontdek ze hier allemaal.

SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

 

MATRASBESCHERMER OP MAAT

Waarom een matrasbeschemer?

Onze matrasbeschermers op maat bieden een praktische en hygiënische bescherming tegen o.a. doordringend transpiratievocht in de matras. Gebruik daarom steeds een 3D-matrasbeschermer tussen laken en matras.

Het vochtregulerende vermogen verhoogt het slaapcomfort en een matrasbeschermer verlengt de levensduur van de matras!

AANRADER voor TRANSPIRERENDE slapers

Deze matrasbeschermer is van de allerhoogste kwaliteit en voorzien van de laatste techniek op het gebied van vochtregulatie. De vochtregulatie van deze Climate Control Comfort 3D is gebaseerd op ventilatie en NIET op vochtopname!

De open structuur van de 3D toplaag garandeert een optimale ventilatie, waardoor vochtige warme lucht efficiënt wordt afgevoerd. Eventueel achtergebleven vocht wordt snel opgenomen in de katoenen jersey onderlaag.

Door de continue ventilatie verdampt dit vocht echter ook weer snel. Het resultaat is een comfortabel en droog slaapklimaat. De matrasbeschermers is wasbaar op 60 graden en is droogtrommelbestendig.

Kan op elk model of bedvorm worden gemaakt. Ook voor uw Frans bed, eilandbed, queensbed enz...
SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

AANRADER voor TRANSPIRERENDE slapers en ANTI- HUISSTOFMIJT

Gegarandeerd waterdicht en toch comfortabel! Geen klamme lakens meer dankzij de nieuwe optimaal ventilerende 3D-toplaag. Optimale luchtcirculatie door nieuwe 3D-toplaag.

Voor een snellere afvoer van warme en vochtige lucht en een badstof tussenlaag voor snelle en hoge vochtopname afgewerkt met een waterdichte PU onderlaag, licht ademend en ONDOORDRINGBAAR voor HUISSTOFMIJT. Wasbaar iop 60° en droogtrommelbestendig.

Kan op elk model of bedvorm worden gemaakt. Ook voor uw Frans bed, eilandbed, queensbed enz...

SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)


Wilt u graag nog wat meer informatie over onze accessoires voor de slaapsystemen? Neem dan vandaag nog contact op met Camper Diem in Hasselt en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Back to Top