Shop navigation

Froli Bedsysteem

Waarom Froli bedsysteem?

Iedereen heeft het recht om goed te slapen aan boord. Ondanks de grote investering die worden gemaakt om het verblijf aan boord optimaal te maken, laat het slaapcomfort zich in vele gevallen de wensen over.
In motorhomes , caravans en schepen wordt de matras meestal op een houten plank gelegd en bij de recentere types is dat al overgegaan naar een stugge lattenbodem. Helaas hebben die lattenbodems niet dezelfde eigenschappen als bij u thuis. Bij de lattenbodems aan boord is er al ventilatie maar geen van beiden zijn goed voor uw slaapcomfort.

Uw comfort begint bij een beweegbaar veersysteem onder uw matras. Het systeem moet een luchtlaag vormen om uw matras te ventileren en verend zijn om uw drukpunten van het lichaam te compenseren.
Deze twee belangrijke voorwaarden zijn de eigenschappen van het Froli bedsysteem.

Froli is de oplossing!

De Froli veerelementen zijn uiterst flexibel en geven ondersteuning volgens de individuele specificaties van het lichaam. Het grote aantal van de elementen die gebruikt worden verdelen de lichaamsdruk gelijkmaker en is ontworpen om stress te vermijden. De nek en rug worden in comfortabele, orthopedisch correcte manier ondersteund.

Open veerelementen die de lucht te laten circuleren zorgen ervoor dat een deugddoende slaapomgeving is voorzien. Een standaard matras wordt gebruikt als de drager.

De veer is doordacht ontwikkeld.
Sedert 1993 is Froli als eerste fabrikant van ergonomische veersystemen in bedden de innoverende partner. Zowel materiaal als afmetingen van de veer heeft diverse studies doorlopen om de juiste ondersteuning op de juiste plaats te garanderen. Zo heeft die ook de minimale oppervlakte gekregen om de matras optimaal te ondersteunen zonder die in de toekomst te gaan perforeren.

De veren zijn vervaardigd uit versterkt thermoplastisch rubber. TPE
Door het duurzaam materiaal te gebruiken behouden de veren hun veerkracht en hanteert Froli 5 jaar garantie.

De ultime oplossing voor uw bed?
Combineer het bedsysteem met één van onze matrassen en u krijgt het slaapcomfort van thuis aan boord. Beter kan je niet krijgen.
Neem zeker eens Contact op met ons via info@slapenopmaat

Sorteren volgens

producten 1 tot 9 op 15 |
Back to Top