Exclusief leder voor uw zetels

Nog te vaak wordt er voor motorhomes of caravans gebruik gemaakt van het veel goedkopere meubel-of stug auto-leder. Het leder voor het interieur van een motorhome of caravan moet aan nog véél strengere en andere eisen van kwaliteit en comfort voldoen!

Kwaliteit primeert

Het moet tegelijkertijd wooncomfort en een gevoel van welbehagen creëren en daarenboven van zulk een kwaliteit zijn dat het alle weersinvloeden en intens gebruik aankan. Een echte uitdaging die enkel is weggelegd voor Lederspecialisten!!

Daarom kiezen wij bij Camper Diem voor het exclusief "aRt-Vie" leder te Hasstel de samenwerking met een echte specialist die z’n sporen al méér dan verdiend heeft en, van generatie op generatie, al 120 jaar actief is in de leder branche. Door hen werd een specifiek “motorhome- en caravanleder” ontwikkeld,...

Laat u daarom niet om de tuin leiden als het gaat om Leder voor uw motorhome of caravan... Er worden namelijk allerlei soorten leder aangeboden die soms helemaal niet geschikt zijn...als de prijs maar interessant is... Wij zijn er echter zeker van dat u van het verschil zal genieten...!

SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

UNIEK IN BELGIË!

"aRt-Vie" Leder zijn speciaal geselecteerde ledersoorten van een superieure kwaliteit. Voor dit leder worden uitsluitend gebruikt gemaakt van huiden van geselecteerde runderen, die daar bovenop nog een reeks specifieke behandelingen ondergaan om ze alzo geschikt te maken voor het gebruik in recreatievoertuigen.

"aRt-Vie" leder wordt daarna op ambachtelijke wijze behandeld en verwerkt om uw interieur te doen stralen. Wij als motorhome- interieurspecialist hebben dan ook de samenwerking verkregen met deze lederspecialist voor het gebruik in de vrijetijdssector.

KORTOM: TOP-KWALITEIT VOOR UW WELBEHAGEN!
"aRt-Vie" staat voor l'art de vivre (levenskunst) maar ook voor R.V. (Recreation Vehicule)

WAT MAAKT HET "ART-VIE LEDER” NU ZO EXCLUSIEF?

  • Sterk en robuust maar tegelijkertijd zéér comfortabel en zacht
  • Ons Leder voelt in alle seizoenen comfortabel aan!!
  • Het wordt nooit te heet in de zomer en voelt aangenaam aan in de winter
  • Zéér eenvoudig in onderhoud door z’n speciaal beschermende behandeling
  • Ademend!
  • Water- en vuilafstotend
  • Behoudt steeds zijn natuurlijke uitstraling
  • Levenslange kwaliteitsgarantie!!
SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

Niet voor niets wordt dit leder dan ook gebruikt door de fabrikanten en verdelers van GROTE merken van vrijetijdsvoertuigen. Geef ook uw vrijetijdsvoertuig die exclusieve uitstraling en gun jezelf dat extra vleugje comfort met ons exclusief "aRt-Vie leder".

 

 

 

*kleuren zijn enkel als voorbeeld en kunnen afwijken.

ONZE BEDRIJFSVIDEO "LEDER"

Wilt u graag nog wat meer informatie over ons Art Vie leder? Neem dan vandaag nog contact op met Camper Diem in Hasselt en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Back to Top