Luikersteenweg 367
3500 Hasselt
Telefoon :
011 70 71 55011 70 71 55

Matrassen op maat

Maatwerk matrassenMatrassen op maat

UNIEK IN BELGIE!Want  niet alle matrassen zijn geschikt voor gebruik in vrije-tijdsvoertuigen!!

Op de Belgische markt bieden wij een uniek uitgebreid en specifiek matrasaanbod toegespits op de recreatieve sector. Dit zowel qua matrassoorten, als het specifieke maatwerk. Wij bewerken geen gewone matrassen voor thuisgebruik om naar een motorhome-caravan- of bootmatras maar vertrekken vanuit het specifieke gebruiksdoeleinde!

Vanuit onze eigen ervaring als kampeerder zijn we gestart en zijn gaan samenzitten met vertegenwoordigers van de recreatiesector, schuimfabrikanten en slaapspecialisten.Zo zijn we gekomen tot  een unieke selectie van matrassoorten en samenstellingen die voldoen aan de specifieke eisen voor gebruik in motorhomes, caravans en boten.


We hebben dan ook een strenge selectie gemaakt op het vlak van slaapomstandigheden in een vakantievoertuig: temperatuurschommelingen, slaapcomfort, gewicht, afmetingen, specifieke vormgeving, ergonomie, vochtregulering, ventilatie, allergieën en  antibacteriële normen. Daarom zijn wij er zeker van dat we  voor u de optimale matras, voor in welk vakantievoertuig dan ook te kunnen voorstellen.

 

Maatwerk matrassen voor mobielhome, caravan, mobilhome"Recreato"

Matras opgebouwd uit Polyurethaan SG40 schuim verkrijgbaar in diverse diktes.

van 10 tot 18cm

Wij verkiezen voor deze matras  enkel te werken met "A kwaliteit" schuim van de nieuwste generatie. Deze heeft een semi-open en fijnere celstructuur en een hoger soortelijk gewicht. Om niet in te boeten aan uw slaapkwaliteit is een densiteit van 40kg/m3 onze standaardkwaliteit!

Deze matras is dan ook van een betere en stevigere kwaliteit gemaakt dan de meeste "goedkopere" matrassen op de markt, die in de praktijk enkel voor toevallig gebruik voorzien zijn.

Onze "Recreato" is dan ook een comfortabele matras geschikt voor dagelijks gebruik in motorhome of caravan, en vooral voor jeugdige reizigers, in bvb. stapelbed, alkoofbed. Ze zijn vooral licht in gewicht en bieden een goed basiscomfort.

Onze prijstopper
Voor gewichtsklasse tot max. 70kg/pp

 

matrassen koudschuim op maat"Comfort-Camp"

Superieure HCC-Koudschuimmatras matras HR35 verkrijgbaar in diverse diktes: van 10 tot 20cm.
Voor deze superieure matras gebruiken we het HCC koudschuim in combinatie met een ventilerende 3D-Climairtijk (*).

HCC (Hydra en Climate Control)
is een A-kwaliteit koudschuim uit het topsegment. Naast de eigenschappen die zijn toegeschreven aan het klassieke koudschuim, heeft dit schuim nog meer specifieke, uiterst hoogwaardige eigenschappen. Door z’n specifieke productiemethode heeft dit schuim een grillige, open celstructuur. Dit resulteert in een uitermate veerkrachtig schuim met hoge vocht- en temperatuurregulatie. (ademend)Bovendien is het zeer vormvast, gaat het veel langer mee en is het bestand tegen schimmel en rot.

Deze matrassen hebben een grote veerkracht, en hoge duurzaamheid en geven een hoog orthopedisch comfort. Kuilvorming is bij deze matrassoort nagenoeg uitgesloten. Door z'n samenstelling is deze matras zeer geschikt  tegen warmte en vochtige omstandigheden en voor veeleisende of de transpirerende slapers.

Sterke Prijs-kwaliteit voor een perfecte nachtrust.

Voor een gewichtsklasse tot +/-75kg/pp 

koudschuimmatras op maat voor motorhome en caravan"Comfort-Camp PLUS "

Superieure HCC-Koudschuimmatras matras HR55 verkrijgbaar in diverse diktes. van 10 tot 20cm

Voor deze superieure matras gebruiken we het HCC koudschuim in combinatie met een ventilerende 3D-Climairtijk (*).

HCC (Hydra en Climate Control)
is een A-kwaliteit koudschuim uit het topsegment. Naast de eigenschappen die zijn toegeschreven aan het klassieke koudschuim, heeft dit schuim nog meer specifieke, uiterst hoogwaardige eigenschappen.

Door z’n specifieke productiemethode heeft dit schuim een grillige, open celstructuur. Dit resulteert in een uitermate veerkrachtig schuim met hoge vocht- en temperatuurregulatie. (ademend)Bovendien is het zeer vormvast, gaat het veel langer mee en is het bestand tegen schimmel en rot.

Deze matrassen hebben een grote veerkracht, en hoge duurzaamheid en geven een hoog orthopedisch comfort. Kuilvorming is bij deze matrassoort nagenoeg uitgesloten.

Door z'n samenstelling is deze matras zeer geschikt  voor gebruik in zeer warme en vochtige omstandigheden, voor veeleisende, zwaardere of de transpirerende slapers. Ook voor intensief gebruik.

Hoge Kwaliteit met een goede prijsverhouding, met een perfecte nachtrust. Voor alle gewichtsklasses.

 

 

 Traagschui tempurmatrassen op maat voor motorhome, mobilhome en caravanCampur "Classic" 

Traagschuimmatras, opgebouwd uit een ondersteunende laag HCC-koudschuim HR55 en een toplaag Nasa-traagschuim (ook wel Visco of tempurschuim genoemd) afgewerkt met een Climairtijk.(*)

Verkrijgbaar in drie diktes.
*14cm
*16 cm
*20 cm

Eigenschappen gecombineerd in één matras:
->Zéér goede ondersteuning
->Drukverlagend
->Hoog ligcomfort
->Vochtregulerend
->Goede ventilerende eigenschappen
->Laag in gewicht
->Hoge duurzaamheid (geen kuilvorming)

Het Nasa-traagschuim biedt goede drukverlagende eigenschappen waardoor je lichaam zich goed kan ontspannen en zorgt voor een goede lighoudingen geeft ondersteuning op de plekken waar uw lichaam het nodig heeft. Ook voor ons traagschuim werken we exclusief met A-kwaliteit gegoten traagschuim met een

campur traagschuimmatras op maatopen-celstructuur en prefect drukverlagende eigenschappen. Door het traagschuim te combineren met HCC-Koudschuim HR55 als onderlaag (Hydra en Climate Control: zie hoger) krijg je een matras met hoge ondersteuning, drukverlaging en goede vocht- en temeratuurregulatie.


Door z'n samenstelling en hoge kwaliteiten is deze matras geschikt voor mensen met gewrichtsklachten en rugpatiënten. (pijnen in de onderrug) Maar natuurlijk is deze matras ook de beste keuze voor iedereen die opteert voor een goede ondersteuning, een comfortabele en perecte nachtrust op vakantie.

Hoge-Kwaliteit op matrasgebied voor de recreatiesector, voor de veeleisende slapers.

Voor alle gewichtsklasses.

 

 

 

Matras op maat tempurschuim voor mobilhome en caravanCampur "Cool-Sense"

Superieure Traagschuimmatras, opgebouwd uit een ondersteunende laag HCC-koudschuim HR55 en een toplaag "Cool Sense"-traagschuim afgewerkt met een verkoelende Bamboetijk.

Verkrijbaar in drie diktes:
*14cm
*16cm
*20cm


Traagschui tempurmatrassen op maat voor motorhome, mobilhome en caravanAlle goede eigenschappen gecombineerd in één matras!
->Geprofileerd in diverse zones voor een perfecte ondersteuning
->Hoog ligcomfort
->Vochtregulerend
->Hoge lucht-ventilerende eigenschappen
->Zeer goed vochtregulerend
->Koeler slaapgevoel door combinatie "Cool-Sense"Visco en Bamboetijk
->Laag in gewicht
->Hoge duurzaamheid (geen kuilvorming)

Het "Cool Sense" geprofileerd traagschuim biedt naast de klassieke eigenschappen van traagschuim voor nog meer ergonomie door z'n zone opbouw. Hier bovenop zorgt de structuur van dit traagschuim voor een nog snellere en efficientere vochtafvoer en ventilatie waardoor u in uw vakantievoertuig koeler- en comfortabeler slaapt.

Door het traagschuim te combineren met HCC-Koudschuim HR55 als onderlaag  (Hydra en Climate Control: zie hoger) krijg je een matras met hoge ondersteuning, perfecte drukverdeling en drukverlaging en zéér goedevocht- en temeratuurregulatie.
Als extra werken we deze superieure matras nog eens af met een verkoelende en anti-allergische Bamboe-tijk (zie onderaan)

Door z'n samenstelling, afwerking en  hoge kwaliteiten is deze matras uitermate  geschikt bij gewrichtsklachten en voor rugpatiënten (pijnen in de onderrug) maar ook voor mensen die gemakkelijk transpireren. Maar natuurlijk is deze matras ook de beste keuze voor iedereen die opteert voor een perfecte ondersteuning, een comfortabele en perecte en verkoelende nachtrust op vakantie

Superieure Kwaliteit  op matrasgebied , zorgt voor verkoelende nachtrust voor veeleisende slaper en/of bij ernstige rug-of gewrichtsklachten.

Voor alle gewichtsklasses

Matras op maat ergo-senseNIEUW!! Campur-Ergo-Sense 

Ergonomisch samengesteld matras, opgebouwd uit diverse lagen koudschuim en ventilatiekanalen met een toplaag Cool-snese traagschuim .

Door z'n specifieke, wel doordachte, opbouw is het enkel verkrijgbaar in één standaard dikte van 18cm.

De onderste laag HCC-koudschuim zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid door de hoge densiteit  (HR70!!). De oranje tussenlaag is een hoog ventilerend HCC-schuim dat zorgt voor de vochtregulatie. De derde laag is een laag geprofileerd HCC-koudschuim  7 zones onderverdeling. Als top- en comfortlaag zorgt de Visco Cool sense voor een egale drukverdeling en een bijna zwevend slaapgevoel.  De combinatie van Cool-Sense Visco, z'n unieke opbouw en de extra ventilatiekanalen zorgen voor een hoog Ergonomisch slaapcomfort en tevens prettig koel en droog  slaapklimaat met een hoge ventilatie. Het matras is circa 18 centimeter dik en heeft een o.a. extra soepele schouder- en heupzone's waardoor er een uitgelezen drukverdeeling is. De boven- en onderlagen zijn HCC-koudschuim HR-70, de best mogelijk kwaliteit koudschuim, die met waterbasislijm verlijmd zijn. Met dit matras hebben wij alle technische mogelijkheden aangewend om een comfortabele en weldadige nachtrust te realiseren.

Matras op maat ergo-sense

 

Dit matras behaalde

bij de TUV-test in Duitsland

de maximum score van 100 Pnt.!!

 

 

Naturo gel matras op maat voor camper en caravan"Naturo-Camp" Gel-Sense

Superieure HCC-Koudschuimmatras matras HR55  met een toplaag van 4 cm Organica-Gel en afgewerkt met een Bamboe-tijk.

Verkrijgbaar in drie diktes.

Organica gelmatras op maat*14cm
*16 cm
*20 cm


Organica-Gel  is een natuurproduct  afkomstig van de Hevea Brasiliensis, een boom die vooral voorkomt in Zuid Amerika. Door het unieke  productieproces waardoor alle belletjes in het schuim stuk gaan krijgt het duizenden ventilatiekanaaltjes. Deze zorgen voor een perfecte lucht- en vochtregulatie, nodig voor een perfect slaapklimaat en een langere levensduur van de matras.

Kuilvorming komt bij Organica-Gel niet voor!


Bio-matras op maat

HCC (Hydra en Climate Control) is een koudschuim uit het topsegment. Naast de eigenschappen die zijn toegeschreven aan het klassieke koudschuim, heeft dit schuim  nog meer specifieke, uiterst hoogwaardige en veerkrachtige eigenschappen. Door z’n specifieke productiemethode heeft hij een grillige, open celstructuur. Dit resulteert in een uitermate veerkrachtig schuim  met hoge vocht- en temperatuurregulatie.

Bovendien is het zeer vormvast, gaat het veel langer mee en is het bestand tegen schimmel en rot. Als extra werken we deze superieure matras nog eens af met een verkoelende en anti-allergische Bamboe-tijk (40% bamboevezel).

Kortom door deze  specifieke samenstelling krijgen we een zeer elastische,
hoog ventilerende natuur matras die zich perfect aanpast aan de lichaamscontouren.
Geen enkel ander schuim biedt zulke homogene, duurzame en ventilerende eigenschappen. Maar het is bovenal zijn zacht en aangenaam gevoel dat comfort geeft aan je lichaam en zorgt voor een natuurlijke slaap.
Een TOP-matras voor een natuurlijk, comfortabal slaapcomfort.
"Het comfort van een waterbed in je vakantievoertuig"
Voor alle gewichtsklasses.

 

matras op maat made in belgium

(*) De Climairtijk is een Deluxe drielaagse comfort matrashoes voorzien van een “ademend”  bovendoek (microgaatjes), maximaal ventilerend (lucht en vocht) en temperatuur-regulerend.
Hierdoor is sprake van een fris en droog slaapmilieu. Deze tijk is eveneens extra behandeld tegen schimmels, bacteriën en huisstofmijt.

 

Matrassen op maat voor mobilhomes Matrassen op maat voor mobilhomes Matrassen op maat voor mobilhomes

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken