Onze Workshops

CAMPER-DIEM BVBA  - Hasselt (west) - Matrassen op maat Onze Work-Shops

Elke dinsdag = workshopdag.

Elke dinsdag geven we vaste afspraak voor één van onze workshops.

Kies zelf de work-shops van je voorkeur en schrijf je in via onze contactpagina.

Voor de trouwe deelnemers voorzien we speciale kortingen:

Bij deelname aan 3 work-shops= -20% op de derde workshop

Bij deelname aan 5 work-shops: 6e work-shop GRATIS!

 

Wat mag je verwachten

Elke work-shop heeft z'n specifieke thema. Binnen deze diverse thema's gaan we in op basistechnieken maar ook op meer gespecilaiseerde BBQ-technieken, zo zijn onze work-shops geschikt voor zowel de beginnen de BBQ'er als de meer gevorderde BBQ-er. We bereiden samen telkens een 5 à 6 tal verschillende gerechten die telkens een gans menu inhouden, gaande van hapjes over voorgerecht en hoofdschotel tot dessert. Zo ben je binnen de kortste keren een echte BBQ-expert  en haal je het maximum uit je BBQ.

ZELF DOEN staat centraal in onze work-shops. We behandelen telkens wat theorie maar doen vooral veel aan praktijk met handige tips & tricks erbovenop.Bij ons maken alle deelnemers zelf alle gerechten. Daar steek je tenslotte het meeste van op.

Tijdens de work-shop leggen we voor de beginners  je alles uit wat je dient te weten over je BBQ-enthousiasteling. Je gaat aan de slag met minstens 5 à 6 diverse gerechten die je bereidt onder professionele begeleiding. Bij ons is het dus niet toekijken wanneer iemand naders bezig is ... je gaat zelf aan de slag .

KORTOM:

  • BBQ-initiatie in theorie en praktijk
  • Onder Professionele begeleiding van een ervaren Grill master
  • Werk- en receptenboekje met extra tips & tricks
  • Alle werkmaterialen (ook handdoeken en schorten)  zijn voorzien, je eigen messenset meebrengen mag uiteraard altijd
  • Kleine groep deelnemers waardoor je persoonlijk wordt bijgestaan en begeleid.
  • Ontspannen en ongedwongen sfeer.

Praktisch:

  • We starten telkens om 18.30u (uitgezonderd de Master Class Spare ribs start om 13u)
  • Inschrijven kan via onze contactpagina of via mail
  • De deelname wordt door ons bevestigd per mail en is pas definitief na betaling van het volledige bedrag.
  • Wenst u een work-shop cadeau te doen aan iemand? Elke workshop kan tevens in cadeau-cheque worden gereserveerd of vraag naar onze cadeau-bonnen via onze contactpagina of via mail
  • De workshop heeft plaats vanaf min. 4 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 10 pers.,
  • Indien het minimum aantal deelnemers niet is bereikt  zal het inschrijvingsbedrag worden teruggestort of kan de deelnemer een andere workshop van dezelfde waarde uitkiezen.
  • Alle materialen, werkschorten, handdoeken, messen en keukengerei zijn voorzien. Uiteraard is het de deelnemer toegestaan in zijn eigen, materiaal of messenset te voorzien. The BBQ- coach kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld bij schade, verlies of diefstal hiervan.
  • De inhoud van de work-shops (gerechten) kan licht afwijken volgens beschikbaarheid van het seizoen of volgens marktaanbod.

onze agenda

 

  • 21 juli: Master class spare ribs

Spare ribs, misschien wel het meest geliefde stukje vlees op de BBQ. Maar wat zijn spare ribs nu eigenlijk, welke soorten zijn er welke bereidingen kan je erop toepassen.
Hoe kan je spare ribs het best voorbereiden om tot een lekker, sappig en mals resultaat te komen. Welke kruidingen geven het beste resultaat etc.
We gaan aan de slag met diverse soorten spare ribs van het varken maar ook met Lams-spare ribs en Beef short ribs.
Opgelet enkel voor "Meat Lovers" want we voorzien zomaar eventjes 1.5 à 2kg spare ribs per persoon!!
Prijs: €65,- :
RIBSwork-shop, inclusief apero- witte en rode wijn, bieren (tot 5 dranken per persoon, water en cola onbeperkt!), werk- en receptenboekje.
Voorbeeld van gerechtjes:
Diverse bereidingswijze van Spare ribs: 3-2-1, Hot & fast, Mempys style, Lams spare ribs, Iberico, Beef-short ribs. Tijdens het voorbereiden en het wachten voorzien we ook nog enkel finger-food hapjes om de eerste honger te stillen. ;-)

  • 28 juli: puur belgisch

1 week na onze Nationale feestdag bekijken we enkele van onze nationale specialiteiten door een BBQ-bril.
Prijs: €65,- :
6 gerechten work-shop, inclusief apero- witte en rode wijn, bieren (tot 5 dranken per persoon, water en cola onbeperkt!), werk- en receptenboekje.
Voorbeeld van gerechtjes:
BBQ-ballekes in tomatensaus, mosselen met witbier, Toast cannibal met een BBQ twist,  Slaatje met belgische geitenkaas- Gandaham reepjes- haspengouwse appel en stroop van Vrolingen, Cote à l'os Caveman style met BBQ-frietjes en gegrild witloof, BBQ-koek met "Smokey Dame Blanche".

  • 4 augustus: oh mediterannée

Volop in vakantiesfeer halen we de zuiderse keuken naar onze BBQ's.  Heerlijk geuren van kruiden en zuiderse ingredienten...doen ons wegdromen.
Prijs: €65,- :
6 gerechten work-shop, inclusief apero- witte en rode wijn, bieren (tot 5 dranken per persoon, water en cola onbeperkt!), werk- en receptenboekje.
Voorbeeld van gerechtjes:
Pizza "Classico", Paëlla "Real", Lamsballetjes met Griekse salade en naan-broodje, Bouillabaise uit Marseille met gerookte rouille en lookbroodjes, Op wijnranken gegrilde Eendenborst  met citrusinfuus, Galette met zuiders fruit.

  • 11 Augustus: Midsummer Night

Het is hoog zomer, tijd voor wat zon op het bbq met typisch zomergerechtjes
Prijs: €65,- :
6 gerechten work-shop, inclusief apero- witte en rode wijn, bieren (tot 5 dranken per persoon, water en cola onbeperkt!), werk- en receptenboekje.
Voorbeeld van gerechtjes:
Gevulde portobello, Gegrilde tonijn en perzik, Wrap met kip op griekse wijze, Rolletje van gegrilde groene asperges, Papillote van kip met kokos, Banana split bbq style

  • 18 Augustus: "Route 66"

Cruisen langs de Route 66, met typisxch Amerikaanse gerechten and a lot of smoke!
Prijs: €65,- :
6 gerechten work-shop, inclusief apero- witte en rode wijn, bieren (tot 5 dranken per persoon, water en cola onbeperkt!), werk- en receptenboekje.
Voorbeeld van gerechtjes:
Burnt ends, Jalapeno poppers, Pulled Chicken met Alabam white sauce, Spare Ribs Low & Slow, Beer can Burger, Pulled  Beef, Coleslaw, Potato wedges, Choclat Cake

  • 25 Augustus: Best Of Summer

Het is alweer de laatset workshop van de "Staycation summer"

Hier gaan we een "best of" van maken!
Prijs: €65,- :
6 gerechten work-shop, inclusief apero- witte en rode wijn, bieren (tot 5 dranken per persoon, water en cola onbeperkt!), werk- en receptenboekje.
Voorbeeld van gerechtjes:
Hier laten we de deelnemers zelf (vooraf) een keuze doorgeven van gerechten die ze superleuk en lekker vonden en die ze graag opnieuw zouden maken.

De top  6 van de voorbije zomer -bbq workshops!

 

 

Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site